مخزن پلاستیک

مخزن پلاستیک

مخزن پلاستیک که اصطلاحی برای مخزن پلیمری می باشد، دسته ای از تانک ها یا محفظه هایی است که در این مجموعه با ظرفیت های کم، متوسط، بزرگ و بسیار بزرگ موجود بوده و در اشکال و فرم های متنوع به متقاضیان ارائه می گردد.

ماده اولیه به کار رفته در این محفظه، بسته به کاربردی که دارد از جنس پلی اتیلن و یا در مواردی پلی پلیلن می باشد. مخزن پلاستیک در مقابل مخزن های فولادی و فلزی و فایبرگلاس و … دارای مزایا و کمبودهایی می باشد که ناشی از ویژگی های این ماده پلیمری می باشد که در ساخت آن به کار رفته است.

مخزن پلاستیک برای نگهداری و حمل و جابجایی مایعات، سیالات و مواد نیمه جامد به کار می رود و کاربرد بسیار گسترده ای می باشد. یکی از کارهایی که به طور معمول برای کاربردی کردن مخزن پلاستیک و تسهیل کابری آن بر روی این محفظه ها انجام می گیرد، افزودن شیرهایی برای ایجاد یک خروجی برای مخزن و باز و بسته کردن آن می باشد.

به همراه افزودن اتصالاتی بر روی آن که مخزن پلاستیک را به مجراهای آب ساختمان ها یا شبکه آبی شهری متصل می نماید. این شیرها و اتصالات می تواند به سفارش مجموعه ها و کارخانه ها و افراد به مخزن پلاستیک افزوده شود. مخزن پلاستیک می تواند به صورت یک لایه و یا چند لایه تولید گردد.

مخزن پلاستیک

ویژگی های مخزن پلاستیک

مخزن پلاستیک دارای لایه محافظ در برابر UV خورشید می باشند.
مخزن پلاستیک دارای نشان ملی استاندارد ایران می باشند.
مخزن پلاستیک از رزینهای PE3840 فودگرید تولید می شوند.

مخزن های پلی اتیلن دارای انواع مختلفی می باشند و در انواع محافظ دار، چند لایه، زیرپله ای، آسان رو، استوانه ای و موارد متعدد دیگر تولید شده و مورد استفاده قرار می گیرند. چنانچه نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر درباره انواع مخزن های پلاستیکی و موارد استفاده آن ها دارید، با همکاران ما در این مرکز تماس حاصل نمایید تا شما را راهنمایی نمایند.

تمامی محصولات تولید شده در این مجموعه برطبق استانداردهای بهداشتی و با بالاترین کیفیت تولید می گردند. بدنه آن ها ضد باکتریال بوده و در مجاورت با نور خورشید و یا در معرض هوای آزاد مقاوم بوده و دچار تغییر و استهلاک نمی گردند.

انواع مخزن پلاستیک

مخزن پلاستیک دارای انواع مختلفی می باشد که تمایز میان آن ها به دلیل اشکال، ساختار و کاربرد هر کدام می باشد. به طور مثال شیوه قرار گرفتن مخزن پلاستیک بر روی زمین، این محصول را به انواع افقی و عمودی تقسیم می نماید. مخزن پلاستیک افقی برای مکان هایی که محدودیت ارتفاع و سقف وجود دارد مناسب می باشد و برای نصب برای مکان های سربسته و با ارتفاع مشخص مناسب می باشد.

کاربرد دیگر مخزن پلاستیک افقی در پشت کامیون ها و ماشین های بارگیری می باشد. زیرا مخزن پلاستیکی نیروی ثقل پایین تری داشته و تعادل بهتری بر روی خودروهای باربری ایجاد می نماید. برخلاف مخزن های پلاستیک عمودی که نیروی ثقل بالاتری دارد و ممکن است در حین حرکت خودرو تعادل خود را از دست دهد. مخزن پلاستیک عمودی برای مکان هایی که از لحاظ ارتفاع محدودیتی وجود ندارد انتخاب بهتری می باشد و برای موقعیت هایی که از لحاظ گنجایش مکان محدودیت هایی وجود دارد مناسب می باشد.

مخزن پلاستیک زیرزمینی نوع دیگری از این محصولات می باشد که کاربردهای ویژه ای دارد که با هدف دیده نشدن مخزن و یا با هدف در امان ماندن مخزن پلاستیکی از شرایط نامساعد جوی و یا ایجاد فضای اضافه مورد استفاده قرار می گیرد. طراحی این نوع از مخزن پلاستیک باید به گونه ای باشد که بتواند به سادگی وزن خاک را بر روی بدنه خود تاب بیاورد و جداره و بدنه آن از چنان استحکامی برخوردار باشد که به سادگی آسیب ندیده و دچار نشتی نگردد.

نوع دیگری از مخزن های پلاستیک موجود می باشند که سیلو نام می گیرند و دارای فرم ویژه مخروطی شکلی می باشند. مخزن سیلو بر روی یک پایه که به طور معمول فلزی می باشد، قرار می گیرد و دماغه مخروطی پایین مخزن برای خروج سیالات و مایعات درون آن می باشد که به صورت باز و بسته شوند می باشد. این نوع از مخزن پلاستیک کاربری بسیار ساده ای دارند و برای مواردی که مخزن در محلی تثبیت می شود و مایع درون آن به تدریج مورد استفاده قرار می گیرد بسیار مناسب می باشد.

مخزن پلاستیک دولایه نوع دیگری از این محصولات می باشد که جداره آن ها از دو لایه پیوسته به یکدیگر تشکیل شده اند. بیشترین کاربرد مخزن پلاستیک دولایه برای حمل مایعاتی با خواص شیمیایی می باشد. زیرا این مخزن ها به دلیل ساختار دولایه ای که دارند، مقاومت بالایی در برابر نشتی مایع درون آن به بیرون دارند و فضایی که میان دو لایه ایجاد می گردد، نوعی عایق به حساب می آید و از نفوذ سرما و گرما به محتویات درون مخزن جلوگیری می نماید.

به طور متداول مخزن پلاستیک دو لایه را در بالاترین نقطه به صورت گنبدی می سازند تا در صورت استفاده در محیط های روباز و بارندگی ها، آب ناشی از بارش برف و باران بر روی آن تجمع نکند. مخزن پلاستیک دولایه کاربردهای متنوعی دارد.

ساختار مخزن پلاستیک

مخزن پلاستیک بر اساس کاربردی که دارد، مواد اولیه گوناگونی در ساخت آن به کار می رود و دارای فرومولاسیون های مختلفی می باشد. مواد اولیه به کار رفته در این محفظه منعطف می باشد، به سادگی دچار شکستگی نمی شود و مقاومت از هم گسیختگی بسیار بالایی دارد. همچنین وزن سبکی دارد که جابجایی و حمل آن را آسان می نماید.

به علاوه انواع پلاستیک در برابر خوردگی و زنگ زدگی مقاوم می باشند و روند فرسایش آن ها بسیار کند می باشد. پلیمرهایی که در تولید مخزن پلاستیک مورد استفاده قرار می گیرد، از نوع پلی اتیلن، پلی پروپیلن و فایبرگلاس می باشد که هر کدام کاربرد مخصوص به خود را دارند.

پلی اتیلن بیشترین کاربرد را درتولید مخزن پلاستیک دارد و کیفیت بسیار بالایی دارد. رنگ طبیعی این ماده بین سفید تا زرد ملایم متغیر می باشد. مخزن های پلاستیک فود گرید را که برای حمل مایعات و مواد نیمه جامد خوراکی مناسب می باشند، را از پلی اتیلن تولید می نمایند. این متریال به طور رایج در برابر اشعه فرابنفش خورشید مقاوم می باشد و مواد درون آن در اثر تابش نور خورشید آسیب نمی بیند.

مخزن پلاستیک برای نگهداری آب آشامیدنی

یکی از کاربردهای مخزن پلاستیک حمل و جابجایی آب شرب می باشد. گنجایشی که برای این منظور مورد استفاده قرار می گیرد، بسیار متفاوت می باشد و بستگی به محل مورد استفاده دارد. اینکه مخزن پلاستیک برای یک مجتمع مسکونی به کار برده می شود و یا یک آپارتمان یا آب آشامیدنی یک روستا.

آیا آب مخزن پلاستیک به صورت تدریجی مورد استفاده قرار می گیرد و یا به شبکه آب آن مجتمع یا ساختمان متصل می گردد. مخزن پلاستیک که برای حمل و نگهداری آب آشامیدنی به کار می رود، فود گرید و از جنس پلی اتیلن می باشد. این متریال در برابر تماس با رطوبت دچار خوردگی و زنگ زدگی نمی گردد.

این مخزن ها را به گونه ای می سازند که به مرور زمان بستری برای رشد و تولید مثل جلبک نگردد. مخزن های افقی با حجم های گوناگون، بیشترین مورد استفاده را برای نگهداری آب آشامیدنی دارند.

پس از اطمینان از سازگاری ابعاد مخزن پلاستیک انتخاب شده با محل نصب و تعیین قطر اتصالات و شناور با همکاران فروش ما تماس حاصل فرمایید.